Yükseköğretim Öğrencileri için AB Bursları Burs Başvuruları Başladı!

21 Eylül 2023 Perşembe

Avrupa Birliği tarafından fon sağlanan Yükseköğretim Öğrencileri için AB Bursları (ESPS Projesi), Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi koordinatörlüğünde; Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi tarafından yürütülmektedir.
  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, geçici koruma statüsü altındaki ve uluslararası koruma statüsündeki öğrencilerin yükseköğretime erişimlerinin desteklemek amacıyla sağlanacak burs desteğiyle, ilgili bireylerin yükseköğretim yolu ile kendine yeterliliklerini artırarak becerilerinin geliştirilmesi, Türkiye’nin ekonomik büyüme ve kalkınmasına katkılarının artırılması amaçlanmaktadır.

Burs Başvuru Takvimi:
Başvuruların Başlaması: 20 Eylül 2023
Başvuruların Sona Ermesi: 1 Kasım 2023
Sonuçların İlan Edilmesi: 1 Aralık 2023
Detaylı bilgi için tıklayınız
Burs Programı Başvuru Kılavuzu için tıklayınız
Başvuru yapmak için
tıklayınız

?? Başvurularınızı esps.hacibayram.edu.tr üzerinden yapabilirsiniz.

??? Son başvuru tarihi 1 Kasım 2023